Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Sanastokeskus TSK ry:n ylläpitämää Terminfo-lehden verkkosivustoa ja on laadittu/päivitetty 22.9.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila:

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei saavutettava sisältö

1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin

  • toimisto-ohjelmien tiedostot (esim. doc, pdf, odt), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018
  • verkkosisältö, joka on arkistoitu ennen 23.9.2019

Arkisto sisältää verkko-Terminfossa julkaistut lehden numerot numerosta 1/2010 lähtien sekä skannattuina PDF-muodossa lehden kaikki painetut numerot vuodesta 1980 vuoteen 2009 asti. Lehden numeroiden 1/2010 - 2/2018 saavutettavuutta ei ole tarkistettu, joten niissä voi olla pieniä puutteita muun muassa kuvien tekstivastineissa ja otsikkotasojen numeroinnissa. Skannattujen, PDF-muodossa julkaistujen lehden numeroiden saavutettavuudessa on suuria puutteita.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro saavutettavuuspuutteesta meille Terminfon toimitukseen sähköpostilla terminfo@tsk.fi ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille Terminfon toimitukseen. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000